Főoldal / Újdonságok, hírek / Gin fűszerek
HÍREK
2020. 12. 07.

GIN FŰSZEREK

A GIN FŰSZEREKRE azért esett választásunk, mert szeretjük az innovatív ötletteli, funkcionális termékeket.Egyedi design kiszerelésekben kapható. Lehet akár ajándék, bármilyen alkalomra hölgyeknek és uraknak. A kiválasztott fűszerezéssel egyedivé tehetjük italunkat.

Túlzás lenne azt állítani, hogy a gin és a tonik elválaszthatatlan jóbarátok, hiszen bizonyos koktélokban cseppet sem nehezményezik, ha kivételesen nem közös táncot lejtenek a pohárban. Mindazonáltal mindketten szeretik a különleges ízek társaságát, hiszen tudják, az egzotikus fűszerek, a szárított virágszirmok vagy épp szárított gyümölcsök nem csupán extra aromákat csempésznek az italba, hanem ezek a gin tonic fűszerek segítik előcsalogatni a gin valódi esszenciáját is. Összeválogattuk Neked a legkiválóbb kiegészítőket, gin tonik alapanyagokat amelyekkel még különlegesebbé teheted az otthoni gin kóstolást!

 

Gin fűszerek


 

 
---

 

tovabbi hirek
TOVÁBBI HÍREINK
ARTISAN TONIC
ARTISAN TONIKOK, egyértelmű voksunk a termék kiválasztásánál, a különleges minőségi ízvilág.
Avokádó olaj
Az avokádó olaj sem hiányozhat a palettánkról. Egészségünk érdekében nagyon ajánlatos a fogyasztása. Többek között az E vitamin tartalma miatt is,mely természetes antioxidáns. Alfa és bétakarotin tartalma pedig segít a szív és érrendszeri megbetegedések megelőzésében.