Főoldal


RÓLUNK
A Luszi Food családi vállalkozás, mely friss és feldolgozott élelmiszer alapa-nyagok kereskedelmével foglalkozik. Ezt mondanák rólunk azok, akik még nem ismernek, de MI ennél többek szeretnénk lenni, többet szeretnénk adni. 
Már csak ezért is végezzük a feladatunkat napról napra alázattal, precízen, rugalmasan, a már meglévő partnereink megelégedésére. Reméljük, hogy ezen hozzáállásunkkal, illetve minőségi kínálatunkkal további megrendelőkre tehetünk majd szert. Állandó raktárkészlettel és megfelelő logisztikai háttérrel rendelkezünk.
„Íz és zamat, ha kell egy jó falat…”…mert ugye kell?… Tovább olvasom

 

 

 
TERMÉKEINK
Prémium kategóriás friss és száraz itáliai tészták. Töltött ravioli, capelletti különböző ízesítésben. Főzési idő friss tésztánál 3-4 perc, ha számít az idő.
Az olasz sajtok szerte a világon igen ismertek. Van bőven választék! A legkeresettebbeket mi is forgalmazzuk.
Szortimentünk összeállításánál arra figyeltünk, hogy széles körben legyenek felhasználhatóak az alapanyagaink.
Egyre többen térnek át húsmentes étrendre. Oka legyen akár egészségügyi, akár környezetvédelmi. Ezen életmódot folytatók számára is van ajánlatunk.
Szarvasgomba ízesítésű szószokkal és krémekkel igen könnyedén tehetjük egyedivé, az elkészítendő fogást.
Aki a salátákat kedveli, itt talál hozzá alapanyagot. Zöldségünk ugyan nincs, de van olívaolaj, tonhal, olívabogyó, esetleg szárított paradicsom...
Régi korok hagyománya és  a mai kor kívánalmával ötvözve kerülnek előállításra bio gabonákból, bio késztermékek, funkcionális élelmiszerek.
ÚJDONSÁGOK, HÍREK
SZARVASGOMBÁS AJÁNDÉKCSOMAGOK
3 db-os Ajándékcsomag, 9990 Ft. Tartalma: Egész Szarvasgomba 30g, Szarvasgombás Salsa 80g, Vargánya Krém 80g. 2 db-os Ajándékcsomag, 5990 Ft. Tartalma: Szarvasgombás Olaj fekete 60ml, Szarvasgombás Salsa 80g.
Avokádó olaj
Az avokádó olaj sem hiányozhat a palettánkról. Egészségünk érdekében nagyon ajánlatos a fogyasztása. Többek között az E vitamin tartalma miatt is,mely természetes antioxidáns. Alfa és bétakarotin tartalma pedig segít a szív és érrendszeri megbetegedések megelőzésében.